Praktisk info

Husk før og efter behandling:

Det skal du selv medbringe:

Tag et lagen eller håndklæde med til at ligge på under behandlingen. Medbring evt. også et tæppe som du kan have over dig, imens behandlingen foregår.

Spis og drik let før og efter behandling: 

Inden du møder til behandling skal du huske at spise og drikke let. Akupunktur kræver, at kroppen har energi til at arbejde med. Efter behandling er du sikkert tørstig. Derfor er det en god idé at drikke et glas vand eller the, så du får skyllet affaldsstoffer ud af kroppen.

Træning før akupunktur: 

Du bør ikke træne med høj intensitet eller være udmattet, når du kommer, for din krop har brug for energi til selve behandlingen. En rask gå- eller cykeltur gør dog ikke noget.

Behandlingen:

Før første behandling taler vi om dine problemer og hvor du har ondt. Derefter går vi i gang med at bedre eller i bedste fald fjerne dine symptomer. 

Hvis du kommer med et akut problem og er fuldstændig smertefri efter en eller et par behandlinger, så stopper vi naturligvis der. Som udgangspunkt skal du dog være indstillet på flere behandlinger hvis det er noget du har gået med i lang tid. Hvis du ingen forbedring har efter 3 behandlinger stopper vi. 

Jeg kombinerer ofte de forskellige behandlingsformer for at opnå bedst effekt.

Er behandlingen farlig?

Nej, moderne akupunktur er en ganske ufarlig behandlingsmetode.

De eneste bivirkninger der kan forekomme er:

  • Træthed efter behandlingen. Det er naturligt at føle sig træt efter behandlingen. Det skyldes, at kroppen arbejder videre efter, at nålene er taget ud, og den fortsat bruger energi på at opnå balance og rense ud

  • Forværring af dine symptomer, dette fortager dog sædvanligvis efter det første døgn

  • Forekomst af en lille blodansamling, der hvor nålen har siddet.

Infrarød terapi/varme behandling 

Behandling med infrarød varme fra min IT lampe er behagelig og et fantastisk supplement når der er smerter i muskler og led. 

Jeg supplerer ofte mine akupunktur behandlinger med IT lampen for at øge effekten af behandlingen. IT lampen er en infrarød lampe der også har en metalplade belagt med 33 forskellige mineraler. Varmen sendes afsted med infrarød bølgelængde. Varmen trænger op til 4 cm ned i vævet og virker dybdevarmende.

Behandlingen er specielt god til at øge cirkulation af blod og lymfe i det område den anvendes.

Lampen er et effektivt supplement til lindring af smerter og stivhed i muskler og led. Samt lindring ved betændelsestilstande eller overbelastning og forstrækning af sener.

Kontakt klinikken

Adresse

Tværpilen 31, Mejrup
7500 Holstebro

Telefon / E-mail

Telefon: 5194 1621
lailabarbesgaard@youmail.dk

Åbningstider

Booking direkte på hjemmesiden eller via telefon. Åben man-fre 9-18