Moxa behandling

Med moxa kan man udrette noget der nærmer sig mirakler. Smerter fra sports- og arbejdsskader flytter sig i takt med behandlingen, for til sidst at forsvinde helt, stive gigtfingre kan bevæges, postoperative smerter forsvinder, forkølelsen forsvinder, mavesmerter holder op, menstruationssmerter bringes i balance, immunforsvaret styrkes, følelsesløshed kan forsvinde – blot for at nævne nogle få af de områder, hvor moxa er en effektiv hjælp. Bruges såvel til akutte og kroniske smerter.

Moxa er kinesisk gråbynke og er almindeligvis en varmebehandling på akupunkturpunkter, ashi-punkter eller hudområder – alt efter problemets art.

Moxa er mindst 5000 år gammel og går hånd i hånd med akupunkturens udvikling. Moxa hører ind under den ” klassisk kinesiske medicin” og oprindeligt blev denne varmeterapi brugt i landområder, der var kolde. Moxa som behandlingsmetode blev siden udviklet og forfinet og bruges idag enten alene eller sammen med nåle.

Da moxa tilfører kroppen energi anbefales det ikke at få en behandling om aftenen, da det så kan være svært at sove bagefter.